See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
20.02.1990
edgar@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.10.2012–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
 
 
Haridustee
2012–2016   
Tallinna Tehnika Ülikool, toidutehnoloogia- ja tootearendus
2009–2012   
Tartu Ülikool, bioloogia
1998–2009   
Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2012−...   

Kvalifikatsioon

Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia ; TÄPSUSTUS: Tootearendus
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.11. Keemia ja keemiatehnika; CERCS KLASSIFIKAATOR: P300 Analüütiline keemia ; TÄPSUSTUS: gaas-kromatograafia
21.10.2020
20.02.1990
edgar@tftak.eu

Career

Institutions and positions
01.10.2012–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, researcher (1,00)
 
 
Education
2012–2016   
Tallinn University of Technology, food technology and product development
2009–2012   
University of Tartu, biology
1998–2009   
Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium
 
 
R&D related managerial and administrative work
2012−...   

Qualifications

Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS CLASSIFICATION: T430 Food and drink technology ; SPECIFICATION: Product development
ETIS CLASSIFICATION: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.11. Chemistry and Chemical Technology; CERCS CLASSIFICATION: P300 Analytical chemistry ; SPECIFICATION: gas-chromatography
21.10.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 1 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
MUUEU50629Säilivuse parendus01.09.201630.11.2016Ene ViiardAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 985,00 EUR