See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
5.01.1987
37256241119
gethe.riis@ut.ee

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.12.2016–31.01.2021   
Tartu Ülikool, Loodus- ja täppisteaduste valdkond, tehnoloogiainstituut, nooremteadur (1,00)
01.03.2011–30.11.2016   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
 
 
Haridustee
01.09.2011–01.06.2013   
Tallinna Tehnikaülikool, MSc (cum laude)
01.09.2010–20.12.2010   
Patrase Ülikool (Erasmus programm)
01.09.2006–01.06.2011   
Tallinna Tehnikaülikool, BSc
01.09.2003–01.06.2006   
Pelgulinna Gümnaasium
01.09.1994–01.06.2003   
Loo Keskkool
10.02.2021
5.01.1987
37256241119
gethe.riis@ut.ee

Career

Institutions and positions
01.12.2016–31.01.2021   
University of Tartu, Faculty of Science and Technology, Institute of Technology, Junior Research Fellow (1,00)
01.03.2011–30.11.2016   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
 
 
Education
01.09.2011–01.06.2013   
Tallinn University of Technology, Faculty of Science, Gene Technology, MSc (cum laude)
01.09.2010–20.12.2010   
University of Patras, Greece, Biomedical engineering
01.09.2006–01.06.2011   
Tallinn University of Technology, Faculty of Science, Gene Technology, BSc
01.09.2003–01.06.2006   
Secondary education
01.09.1994–01.06.2003   
Secondary education

Qualifications

 
 
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; CERCS CLASSIFICATION: T490 Biotechnology
10.02.2021

Otsi publikatsiooni

  • {{item.Name}}
 kuni 
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 1 kirjet
PublikatsioonAutoridAastaVäljaande pealkiriKlassifikaatorFailAsutused
Coordinated activation of PTA-ACS and TCA cycles strongly reduces overflow metabolism of acetate in Escherichia coliPeebo, K.; Valgepea, K.; Nahku, R.; Riis, G.; Õun, M.; Adamberg, K.; Vilu, R.2014Applied Microbiology and Biotechnology1.1.AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut, Biotehnoloogia õppetool;
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut