See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
7.10.1976
56654 989
inisamedtinov@lallemand.com

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.01.2019–...   
Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut, Vanemlektor (0,50)
01.02.2016–...   
Lallemand, Inc., Vice president, coorporate R&D coordination (1,00)
01.01.2018–31.12.2018   
Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut, sihtrahastusega vanemteadur (0,50)
01.01.2017–31.12.2017   
Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut, Vanemteadur (0,50)
01.01.2013–31.12.2016   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool, Vanemteadur (0,50)
01.09.2007–31.12.2012   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Dotsent (0,50)
01.11.2004–2007   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Projektijuht (0,75)
2002–2004   
Salutaguse Pärmitehas AS, specialty project engineer (1,00)
 
 
Haridustee
1994-1999 TTÜ Bio- ja Toiduainete Tehnoloogia, bakalaureus1999-2001 magister, TTÜ Bio- ja Toiduainete Tehnoloogia
1999-2001 MSc, TUT, Biotechnology and Food Technology
2002–2006   
PhD, loodusteadused
2002–2006   
2002-2006 doktorant, TTÜ Bio- ja Toiduainete Tehnoloogia
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
Eesti Mikrobioloogide Seltsi Liige
 
 
Loometöö
Mikroorganismide ainevahetus, toidu - ja biotehnoloogilised protsessid mikroorganismide osavõtul.
 
 
Lisainfo
Õpetatavad ained:
1. Toidu biotehnoloogia
2. Fermentatsiooniprotsessid toidutööstuses

Kvalifikatsioon

 
 
Teaduspreemiad ja tunnustused
2002, Ildar Nisamedtinov, puuduvad
 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); TÄPSUSTUS: Mikroobide ainevahetus
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.2. Mikrobioloogia
 
 
Lisainfo
Bakalaureus
Magister
TTÜ, 1999
TTÜ, 2001

Jooksvad projektid

Lõppenud projektid

Juhendamisel väitekirjad

Juhendatud väitekirjad

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.1.
2020
1.1.
2019
1.1.
2017
1.1.
2016
1.1.
2014
1.1.
2014
1.1.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
1.1.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
1.1.
2010
1.3.
2010
3.5.
2010
5.2.
2010
2.3.
2009
1.1.
2008
1.1.
2007
5.2.
2007
5.2.
2007
1.1.
2006
2.3.
2006
3.1.
2006
3.1.
2006
3.4.
2006
1.1.
2003
5.2.
2003
1.3.
1998

Tööstusomand

30.09.2020
7.10.1976
56654 989
inisamedtinov@lallemand.com

Career

Institutions and positions
01.01.2019–...   
Tallinn University of Technology , School of Science, Department of Chemistry and Biotechnology, Senior Lecturer (0,50)
01.02.2016–...   
Lallemand, Inc., Vice president, coorporate R&D coordination (1,00)
01.01.2018–31.12.2018   
Tallinn University of Technology , School of Science, Department of Chemistry and Biotechnology, Senior Researcher (0,50)
01.01.2017–31.12.2017   
Tallinn University of Technology , School of Science, Department of Chemistry and Biotechnology, Senior Researcher (0,50)
01.01.2013–31.12.2016   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Chair of Food Technology, Senior Researcher (0,50)
01.09.2007–31.12.2012   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Associate Professor (0,50)
01.11.2004–2007   
Center of Food and Fermentation Technologies, Project leader (0,75)
2002–2004   
Salutaguse Yeast Factory, specialty project engineer (1,00)
 
 
Education
1994-1999 TUT, Biotechnology and Food Technology, bachelor
1999-2001 MSc, TUT, Biotechnology and Food Technology
2002–2006   
PhD, natural sciences
2002–2006   
2002-2006 PhD student, Biotechnology and Food Technology
 
 
R&D related managerial and administrative work
Member of Estonian Society of Microbiologists
 
 
Creative work
Microbial metabolism, food- and biotechnological processes with microorganisms.
 
 
Additional information
Courses:
1. Food biotechnology
2. Fermentation processes in food industry

Qualifications

 
 
Honours & awards
2002, Ildar Nisamedtinov, puuduvad
 
 
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; SPECIFICATION: Microbial metabolism
ETIS CLASSIFICATION: 1. Biosciences and Environment; 1.2. Microbiology; SPECIFICATION: Yeast stress responses, yeast as a cell factory
 
 
Additional information
Bachelor
MSc
TUT, 1999
TUT, 2001

Projects in progress

Completed projects

Supervised dissertations

Publications

Category
Year
Publication
 
1.1.
2020
1.1.
2019
1.1.
2017
1.1.
2016
1.1.
2014
1.1.
2014
1.1.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
1.1.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
1.1.
2010
1.3.
2010
3.5.
2010
5.2.
2010
2.3.
2009
1.1.
2008
1.1.
2007
5.2.
2007
5.2.
2007
1.1.
2006
2.3.
2006
3.1.
2006
3.1.
2006
3.4.
2006
1.1.
2003
5.2.
2003
1.3.
1998

Industrial property

30.09.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 15 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF9189B-kompleks vitamiinide metaboloomi analüüs toidu tootmise ahelas.01.01.201231.12.2015Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond57 600,00 EUR
MUUEU23942Bioglütserooli kasutamine pärmiproduktide toorainena01.05.200631.08.2006Toomas PaalmeAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus6 395,38 EUR
ETFETF7652Funktsionaalsete kasvufaktorite mõju ravimvalkude tootlikkusele imetajarakkudes 01.01.200831.12.2011Monika DrewsVähiuuringute Tehnoloogia Arenduskeskus AS37 196,11 EUR
ETFETF7323Keskkonnatingimuste mõju glutatiooni akumulatsioonile ja ainevahetusele Saccharomyces cerevisiae rakkudes01.01.200831.12.2011Ildar NisamedtinovTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond71 043,20 EUR
SFSF0142497s03Postgenoomne protsessidisain toidu- ja keskkonnabiotehnoloogias01.01.200331.12.2007Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond348 925,64 EUR
MUUEU27591Rakkude kasvu stimuleerivad bioaktiivsed peptiidid pärmi ekstraktist - eeluuring01.11.200729.02.2008Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus9 410,93 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
RESTARESTA13Tahkefaasi fermentatsiooni protsessid toidu tootmise kaassaaduste väärindamisel01.01.202131.01.2023Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut381 750,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU22704Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27.10.200531.10.2007Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus1 725 043,14 EUR
MUUEU19691Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27.10.200426.10.2005Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus338 077,35 EUR
MUUEU27607Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.11.200730.06.2008Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus657 826,17 EUR
MUUEU28668Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.200830.06.2009Toomas Paalme; Raivo Vilu; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus903 909,35 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Martin LallAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR