See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
25.07.1980
kadrikkoppel@gmail.com

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.01.2007–31.12.2008   
Rimi Eesti Food AS
01.01.2004–31.12.2007   
Premia Tallinna Külmhoone AS, Laborijuhataja
01.01.2003–31.12.2004   
Tallinna Külmhoone AS, Mikrobioloog
01.01.2002–31.12.2003   
Taimse Materjali Kontrolli Keskus, Peaspetsialist
01.01.2002–31.12.2003   
AS Salutaguse Pärmitehas, Kvaliteediinsener
01.01.2001–31.12.2002   
Lallemand Inc., Laboriassistent

Kvalifikatsioon

 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused

Publikatsioonid

25.04.2019
kadrikkoppel@gmail.com

Career

Institutions and positions
01.01.2007–31.12.2008   
Rimi Eesti Food AS
01.01.2004–31.12.2007   
Premia Tallinn Coldstore Ltd
01.01.2003–31.12.2004   
Tallinn Coldstore Ltd
01.01.2002–31.12.2003   
Taimse Materjali Kontrolli Keskus, Specialist
01.01.2002–31.12.2003   
AS Salutaguse Yeast Factory, Quality Engineer
01.01.2001–31.12.2002   
Lallemand Inc., Laboratory Assistant

Publications

25.04.2019

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 4 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF9417Piimhappebakterite ja pärmide mitmekesisus ja stabiilsus rukkitaigna uuendamisel01.01.201231.12.2015Inga SarandTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond57 600,00 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
2.1.1.5Šokolaadide sensoorne analüüs01.12.201129.02.2012Kadri KoppelAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus8 600,00 EUR