See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
3.06.1988
55568366
kaia@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.01.2014–2015   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, insener (0,25)
01.01.2012–31.12.2012   
Põhja-Eesti Regionaalhaigla, mikrobioloog
 
 
Haridustee
2013–2015   
Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond cum laude MSc Rakenduskeemias ja biotehnoloogias

Kvalifikatsioon

 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); CERCS KLASSIFIKAATOR: T490 Biotehnoloogia ; TÄPSUSTUS: Mikrobioomi uuringud ja selle moduleerimise võimalused
10.02.2021
3.06.1988
55568366
kaia@tftak.eu

Career

Institutions and positions
01.01.2014–2015   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Other staff (0,25)
01.01.2012–31.12.2012   
Regional hospital of North-Estonia, microbiologist
 
 
Education
2013–2015   
Tallinn University of Technology, cum laude MSc in Applied Chemistry and Biotechnology

Qualifications

 
 
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; CERCS CLASSIFICATION: T490 Biotechnology ; SPECIFICATION: Microbiome modulation
10.02.2021

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 3 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF9192Oomikameetodite arendamine bakterite kvantitatiivsete süsteemibioloogiliste uuringute jaoks01.01.201231.12.2015Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond57 600,00 EUR
MUUAR12170Uudsete levaansukraaskatalüsaatorite disain ja kasutamine funktsionaalsete toidulisandite tootmiseks (FFI)01.10.201231.08.2015Signe AdambergTallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool62 384,70 EUR
MUU616215780009Õunamahla ja kääritatud õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine õunapüreeks ja õunapüree baasil valmistatud täiendavateks toodeteks 01.10.201530.09.2018Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus382 000,00 EUR