Keili Kajava
https://etis.ee/CV/Keili_Kajava/est
keili@tftak.eu
Teenistuskäik
Töökohad ja ametid
01.09.2012–23.04.2014
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,75)
Haridustee
2009–...
Tallinna Tehnikaülikool
Kvalifikatsioon
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
8.05.2018
Keili Kajava
https://etis.ee/CV/Keili_Kajava/eng
keili@tftak.eu
Career
Institutions and positions
01.09.2012–23.04.2014
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,75)
Education
2009–...
Tallinn University of Technology
Qualifications
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS CLASSIFICATION: T430 Food and drink technology
8.05.2018
- Leitud 2 kirjet
Publikatsioon | Autorid | Aasta | Väljaande pealkiri | Klassifikaator | Fail | Asutused | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Identification of a medicinal off-flavour in pickle brine | Vene, Kristel; Kajava Keili | 2015 | Flavour Science Proceedings of the XIV Weurman Flavour Research Symposium | 3.4. | Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool; AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | ||
Comparing aroma profiles of different forms of basil using GC-Olfactometry and descriptive sensory analysis | Kajava, K.; Vene, K.; Kuldjärv, R. | 2013 | Book of abstracts: 10th Pangborn Sensory Science Symposium | 5.2. | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut |