See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
1.09.1972
marek.tepper@emu.ee

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
2017–...   
Eesti Maaülikool, Lihatehnoloogia assistent (1,00)
01.08.1997–30.11.2017   
Tartu Kutsehariduskeskus, Lihatehnoloogia õppetöökoja juhataja / lihatehnoloogia kutseõpetaja (1,00)
 
 
Haridustee
01.09.1991–20.06.1997   
Eesti Põllumajandusülikool, lihatehnoloogia
10.11.2020
1.09.1972
marek.tepper@emu.ee

Career

Institutions and positions
2017–...   
Estonian University of Life Sciences, Assistant (1,00)
01.08.1997–30.11.2017   
Tartu Vocational Education Centre, Teacher (1,00)
 
 
Education
01.09.1991–20.06.1997   
Eesti Põllumajandusülikool, lihatehnoloogia
10.11.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 6 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
2.1.L200061VLTQKonsultatsioonid ja vinnutatud liha tootearendus01.10.202031.03.2021Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool1 150,00 EUR
MUUL200058VLTQ (616116780016 )Kontseptrohumaal karjatatud, teaduspõhise terviseväitega veiseliha väärindamise võimaluste uurimine01.09.202031.03.2022Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool61 451,00 EUR
1.1.5.2.1.2.L180043VLTQLiha vananemise hindamise projekt, mille eesmärgiks on hinnata veiseliha märglaagerdumise protsessi ning teha kindlasks optimaalne laagerdumisaja pikkus14.02.201802.07.2018Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool5 120,00 EUR
1.1.5.2.1.2.L170168VLTDSous vide (SV) meetodil valmistavate imiku- ja väikelapsetoitude väljatöötamine ja kvaliteedi hindamine 01.05.201730.06.2018Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond22 700,00 EUR
RESTARESTA14Taimsete tootmisjääkide bioaktiivsete komponentide kasutamine loomsete toiduainete säilivuse ja tervislikkuse suurendamiseks või loomsete toitude väärindamiseks (TAIMLOOMTOIT)01.01.202131.01.2023Reelika RätsepEesti Maaülikool381 750,00 EUR
2.1.L200059VLTQTootearendustöö salaamide valmistamisel kasutatavate suhkrute liikide ja suhkrute optimaalsete koguste väljaselgitamiseks01.10.202031.05.2021Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool1 000,00 EUR