Mart Objartel
https://etis.ee/CV/Mart_Objartel/estTeenistuskäik
Töökohad ja ametid
2009–2016
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, CIO (1,00)
01.06.2007–09.03.2016
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
01.01.2006–31.12.2007
TOEFEL iBT
2005–2007
Tallinna Tehnikaülikool, Majandusteaduskond, Majandusteaduskonna dekanaat, insener (0,50)
Haridustee
2014–...
PhD, Tallinna Tehnikaülikool, Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia
2010–2013
MSc, Tallinna Tehnikaülikool, Elektroonika ja bioonika
2005–2009
BSc, Tallinna Tehnikaülikool, Geenitehnoloogia
2001–2004
Tallinna Mustamäe Gümnaasium
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2014−2014
Bakalaureusetöö juhendamine: Kadri Kraft (TTÜ, Toiduaine tehnoloogia) 'LIHA RASVASISALDUSE HINDAMINE BIOIMPEDANTSMEETODIL'
Loometöö
2013 Poster ettekanne "Interactions between size reduction and thermal processes during treatment of animal by-products" 7th Concertation and Consultation Workshop on Micro-Nano-Bioconvergence Systems MNBS 2013, Iirimaa
26.11.2020
Mart Objartel
https://etis.ee/CV/Mart_Objartel/engCareer
Institutions and positions
2009–2016
Center of Food and Fermentation Technologies, CIO (1,00)
01.06.2007–09.03.2016
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
01.01.2006–31.12.2007
TOEFEL iBT
2005–2007
Tallinn University of Technology , School of Business and Governance, School of Economics and Business Administration, Deans Office , Other staff (0,50)
Education
2014–...
PhD, Tallinn University of technology, Information Technology
2010–2013
MSc, Tallinna Tehnikaülikool, Elektroonika ja bioonika
2005–2009
BSc, Tallinna Tehnikaülikool, Geenitehnoloogia
2001–2004
Tallinna Mustamäe Gümnaasium
R&D related managerial and administrative work
2014−2014
Supervision of Kadri Kraft (TTÜ, Department of Food Processing) Bachelor thesis 'EVALUATION OF FAT CONTENT IN MEAT WITH BIOIMPEDANCE'
Creative work
2013 Poster presentation "Interactions between size reduction and thermal processes during treatment of animal by-products" 7th Concertation and Consultation Workshop on Micro-Nano-Bioconvergence Systems MNBS 2013, Ireland
Qualifications
26.11.2020
Otsi projekti
Asutus on projekti finantseerija
Asutus on projekti teostaja
Kõik
Tavaprojektid
Ülemprojektid
Alamprojektid
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
- Leitud 5 kirjet
Programm | Liik | Number | Nimi | Projekti algus | Projekti lõpp | Vastutav täitja | Asutus | Finantseerijapoolne rahastamine | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ETF | ETF8165 | Escherichia coli atsetaadi metabolismi kvantitatiivne kirjeldamine bioprotsesside optimeerimiseks, kasutades aktselerostaatseid paralleelkultivatsioonisüsteeme | 01.01.2010 | 31.12.2013 | Kaarel Adamberg | Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond | 49 084,64 EUR | ||
ETF | ETF9192 | Oomikameetodite arendamine bakterite kvantitatiivsete süsteemibioloogiliste uuringute jaoks | 01.01.2012 | 31.12.2015 | Raivo Vilu | Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond | 57 600,00 EUR | ||
MUU | EU29994 | Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies | 01.01.2009 | 30.06.2015 | Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 7 028 458,00 EUR | ||
MUU | VE546 | Teostatavuse analüüs bioimpedantsi mõõtmise kasutamiseks toiduainete valmistamise juhtimisel ja kontrollimisel | 01.01.2012 | 31.03.2012 | Mart Min | Tallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Infotehnoloogia teaduskond, Thomas Johann Seebecki elektroonikainstituut, Rakenduselektroonika õppetool | 32 400,00 EUR | ||
MUU | EU48667 | Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 01.07.2015 | 30.06.2022 | Martin Lall | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 5 697 954,91 EUR |