See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
18.03.1985
+3725291477
mobjartel@gmail.com

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
2009–2016   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, CIO (1,00)
01.06.2007–09.03.2016   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
01.01.2006–31.12.2007   
TOEFEL iBT
2005–2007   
Tallinna Tehnikaülikool, Majandusteaduskond, Majandusteaduskonna dekanaat, insener (0,50)
 
 
Haridustee
2014–...   
PhD, Tallinna Tehnikaülikool, Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia
2010–2013   
MSc, Tallinna Tehnikaülikool, Elektroonika ja bioonika
2005–2009   
BSc, Tallinna Tehnikaülikool, Geenitehnoloogia
2001–2004   
Tallinna Mustamäe Gümnaasium
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2014−2014   
Bakalaureusetöö juhendamine: Kadri Kraft (TTÜ, Toiduaine tehnoloogia) 'LIHA RASVASISALDUSE HINDAMINE BIOIMPEDANTSMEETODIL'
 
 
Loometöö
2013 Poster ettekanne "Interactions between size reduction and thermal processes during treatment of animal by-products" 7th Concertation and Consultation Workshop on Micro-Nano-Bioconvergence Systems MNBS 2013, Iirimaa.
12.07.2019
18.03.1985
+3725291477
mobjartel@gmail.com

Career

Institutions and positions
2009–2016   
Center of Food and Fermentation Technologies, CIO (1,00)
01.06.2007–09.03.2016   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
01.01.2006–31.12.2007   
TOEFEL iBT
2005–2007   
Tallinn University of Technology , School of Business and Governance, School of Economics and Business Administration, Deans Office , Other staff (0,50)
 
 
Education
2014–...   
PhD, Tallinn University of technology, Information Technology
2010–2013   
2005–2009   
2001–2004   
 
 
R&D related managerial and administrative work
2014−2014   
Supervision of Kadri Kraft (TTÜ, Department of Food Processing) Bachelor thesis 'EVALUATION OF FAT CONTENT IN MEAT WITH BIOIMPEDANCE'
 
 
Creative work
2013 Poster presentation "Interactions between size reduction and thermal processes during treatment of animal by-products" 7th Concertation and Consultation Workshop on Micro-Nano-Bioconvergence Systems MNBS 2013, Ireland
.
12.07.2019

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 5 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF8165Escherichia coli atsetaadi metabolismi kvantitatiivne kirjeldamine bioprotsesside optimeerimiseks, kasutades aktselerostaatseid paralleelkultivatsioonisüsteeme01.01.201031.12.2013Kaarel AdambergTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond49 084,64 EUR
ETFETF9192Oomikameetodite arendamine bakterite kvantitatiivsete süsteemibioloogiliste uuringute jaoks01.01.201231.12.2015Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond57 600,00 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
MUUVE546Teostatavuse analüüs bioimpedantsi mõõtmise kasutamiseks toiduainete valmistamise juhtimisel ja kontrollimisel01.01.201231.03.2012Mart MinTallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Infotehnoloogia teaduskond, Thomas Johann Seebecki elektroonikainstituut, Rakenduselektroonika õppetool32 400,00 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR