See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
15.12.1984
5178171
maryliis@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.02.2020–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadus- ja arendusjuht - Fermenteeritud Toiduainete Tehnoloogia (1,00)
01.04.2018–31.01.2020   
Tartu Ülikool, Mikrobioloogia teadur (1,00)
01.12.2017–31.03.2018   
Center of Food and Fermentation Technologies, Teadur (1,00)
01.08.2016–19.09.2017   
Viini Ülikool, Järeldoktor (1,00)
01.03.2012–31.07.2016   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
01.12.2009–31.01.2012   
Eesti Maaviljeluse Instituut, Erakorraline teadur (1,00)
01.06.2009–30.11.2009   
Eesti Maaviljeluse Instituut, Erakorraline teadur (1,00)
 
 
Haridustee
2011–2015   
Aarhusi Ülikool, Teaduse ja Tehnoloogia teaduskond, Toiduteadused, doktorikraad
2010–2015   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toidutehnoloogia ja Tootearendus,doktorikraad
2007–2009   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toidutehnoloogia ja Tootearendus,magistrikraad
2004–2007   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toidutehnoloogia ja Tootearendus,bakalaureusekraad

Jooksvad projektid

Lõppenud projektid

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
3.5.
2021
5.2.
2021
1.1.
2020
5.2.
2020
5.2.
2020
1.1.
2019
3.5.
2019
1.1.
2018
1.1.
2018
1.1.
2018
1.1.
2017
5.2.
2017
1.1.
2016
1.1.
2014
1.1.
2014
5.2.
2014
1.1.
2013
1.2.
2011
1.2.
2010
3.4.
2010
3.5.
2010
3.5.
2010
3.5.
2009
10.06.2021
15.12.1984
5178171
maryliis@tftak.eu

Career

Institutions and positions
01.02.2020–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, R&D Manager - Fermented Food (1,00)
01.04.2018–31.01.2020   
University of Tartu, Researcher of Microbiology (1,00)
01.12.2017–31.03.2018   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
01.08.2016–19.09.2017   
University of Vienna, Post-Doc (1,00)
01.03.2012–31.07.2016   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
01.12.2009–31.01.2012   
Estonian Research Institute of Agriculture, Extraordinary Researcher (1,00)
01.06.2009–30.11.2009   
Estonian Research Institute of Agriculture, Extraordinary Researcher (1,00)
 
 
Education
2011–2015   
Aarhus University, Faculty of Science and Tehnology, Food Science, PhD
2010–2015   
Tallinn University of Technology, Chemical and Materials Technology,Food technology and product development,PhD
2007–2009   
Tallinn University of Technology, Chemical and Materials Technology,Food technology and product development,MSc
2004–2007   
Tallinn University of Technology, Chemical and Materials Technology,Food technology and product development,BSc

Projects in progress

Completed projects

Publications

Category
Year
Publication
 
3.5.
2021
5.2.
2021
1.1.
2020
5.2.
2020
5.2.
2020
1.1.
2019
3.5.
2019
1.1.
2018
1.1.
2018
1.1.
2018
1.1.
2017
5.2.
2017
1.1.
2016
1.1.
2014
1.1.
2014
5.2.
2014
1.1.
2013
1.2.
2011
1.2.
2010
3.4.
2010
3.5.
2010
3.5.
2010
3.5.
2009
10.06.2021

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 9 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF9189B-kompleks vitamiinide metaboloomi analüüs toidu tootmise ahelas.01.01.201231.12.2015Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond57 600,00 EUR
MUU616118790021Eestimaise taimse valgu tootmise ja tarneahela tõhustamine. Esmatootmise ning sekundaartöötlemise tehnoloogiliste protsesside arendamine taimsete valkude rakendamisega seotud väärtusahela tervikvaates 01.03.201928.02.2023Annika SuuAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus798 562,00 EUR
2.1.1.LLTTI18117Platvormtehnoloogia mikroorganismide kasvu optimeerimiseks01.02.201831.07.2021Arvi JõersTartu Ülikool, Loodus- ja täppisteaduste valdkond, tehnoloogiainstituut1 460 000,00 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Martin LallAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR
RESTARESTA16Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm01.07.202030.06.2023Tiina KriščiunaiteAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus771 372,00 EUR
MUU50401019Vähetuntud toksiine tekitavate hallitusseente nomenklatuuri täpsustamine, toksiinide tekkimise tingimuste ja riskide vältimise selgitamine odral01.01.201231.12.2014Heino LõivekeEesti Maaviljeluse Instituut; Eesti Taimekasvatuse Instituut95 865,00 EUR