See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
26.10.1986
+ 372 58039816
rain@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
2008–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
 
 
Haridustee
2015–2016   
IGIP Rahvusvahelise Insenerpedagoogi kvalifikatsioon ING-PAED IGIP
2012–2018   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toidutehnika ja tootearendus, doktorantuur
2010–2012   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toidutehnika ja tootearendus, magistriõpe (cum laude)
2006–2009   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toidutehnika ja tootearendus, bakalaureuseõpe (cum laude)
2003–2006   
Jakob Westholmi Gümnaasium
1994–2003   
Kiltsi Põhikool
 
 
Lisainfo
Sept.2013 – Feb.2014. – Visiting scholar in University of Minnesota, Department of Food Science and Nutrition, Flavor Research and Education Center

Kvalifikatsioon

 
 
Teaduspreemiad ja tunnustused
2016, Rain Kuldjärv, Eesti Teaduste Akadeemia ja ERR-i kolme minuti loengukonkursi laureaat
 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia ; TÄPSUSTUS: Maitse ja aroomi moodustumine õunamahla auksostaatsel kääritamisel

Jooksvad projektid

Lõppenud projektid

Juhendatud väitekirjad

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.1.
2019
1.1.
2019
1.1.
2017
5.2.
2017
5.2.
2015
1.1.
2014
1.1.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2013
5.2.
2013
5.2.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
5.2.
2011
20.11.2020
26.10.1986
+ 372 58039816
rain@tftak.eu

Career

Institutions and positions
2008–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
 
 
Education
2015–2016   
IGIP International Engineering Educator ING-PAED IGIP
2012–2018   
Tallinn University of Technology, Faculty of Chemical and Materials Technology, PhD studies
2010–2012   
Tallinn University of Technology, Faculty of Chemical and Materials Technology, Master's degree (cum laude)
2006–2009   
Tallinn University of Technology, Faculty of Chemical and Materials Technology, Bachelor's degree (cum laude)
2003–2006   
Jakob Westholm Secondary School
1994–2003   
Kiltsi Primary School
 
 
Additional information
Sept.2013 – Feb.2014. – Visiting scholar in University of Minnesota, Department of Food Science and Nutrition, Flavor Research and Education Center

Projects in progress

Completed projects

Supervised dissertations

Publications

Category
Year
Publication
 
1.1.
2019
1.1.
2019
1.1.
2017
5.2.
2017
5.2.
2015
1.1.
2014
1.1.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2013
5.2.
2013
5.2.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
5.2.
2011
20.11.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 17 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF9189B-kompleks vitamiinide metaboloomi analüüs toidu tootmise ahelas.01.01.201231.12.2015Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond57 600,00 EUR
MUUEU50767Balance tervislikud karastusjoogid01.02.201630.05.2016Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 800,00 EUR
MUUEU50344FERM-MAHLAD01.04.201630.08.2016Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus28 244,00 EUR
MUUEU49662Gurmee majonees05.12.201530.05.2016Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27 225,00 EUR
MUUEU50773Innovaatilise energiat pakkuva toote välja töötamine03.10.201630.01.2017Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 770,00 EUR
MUUEU50344Kasemahla arendus01.12.201529.02.2016Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 760,00 EUR
MUU616219790097Keskkonnasäästlikuma tootmisprotsessi rakendusvõimaluste uuring01.01.202031.12.2022Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus466 638,00 EUR
MUUEU50797KUMA Kombucha arendus17.10.201630.01.2017Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 940,00 EUR
MUU616219790092Modifitseeritud atmosfääri ja pakendimaterjalide rakenduslik tehnoloogiauuring madala veeaktiivsusega teraviljatoodete säilivusele ning ülipika säilivusajaga toiduainete kiirendatud säilivuskatse metoodika arendamine01.10.201930.09.2022Kärt LeppikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus524 952,00 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Martin LallAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR
MUUEU50716Tootearendus Värska mineraalvee baasil01.09.201628.02.2017Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27 444,00 EUR
RESTARESTA16Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm01.07.202030.06.2023Mary-Liis KüttAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus771 372,00 EUR
MUU616215780009Õunamahla ja kääritatud õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine õunapüreeks ja õunapüree baasil valmistatud täiendavateks toodeteks 01.10.201530.09.2018Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus382 000,00 EUR
MUUEU50476ÖselBirch Kasemahla Tootearendus01.07.201630.09.2016Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 724,00 EUR