You need to enable JavaScript to run this app.
Sirje Jaansoo
1.Õppetöö; assistent, hõive 0,5 : 1.1. Toiduvalmistamise tehnoloogia KTO0120 - 10 EAP (loengud, praktikumid ainetöö, praktiline arvestus, eksam) 1.2. Toiduainete instituudi praktikakuraator 1.2.1. Tööpraktika KTO311P - 4 EAP 1.2.2. Erialapraktika KTO312P - 3 EAP 1.3. Bakalaureuse lõputööde juhendamine 1.3.1. Janne Kirmet "Gluteenivaba pagaritoode tsöliaakiahaigetele - pitsa" (2013) 1.3.2. Riin Vent "Neerupuudulikkusega inimese toitumine predialüüsi staadiumis" (2014) 2. Läbitud koolitused: 2.1. Tartu Ülikooli avatud ülikooli keskus "Loengupidamise kunst õppejõududele" 28.04.2010 - 29.04.2010; 52 tundi (2 EAP) 2.2. Tartu Ülikooli elukestva õppe keskus "Praktika kõrgkoolis" 15.11.2011 - 9.12.2011 52 tundi (2 EAP) 2.3. "Õppejõu kommunikatiivsed oskused ja praktiline suhtlemispsühholoogia" - 14.04.2009 - 28.04.2009; 40 tundi; TTÜ personaliosakond 2.4. "Didaktika meetodid ülikoolis" - 06.04.2004 - 13.04.2004; 12 tundi; TTÜ Humanitaar- ja sotsiaalteaduste instituut 2.5. Pedagoogika ja andragoogika - märts - aprill 2003; 46 tundi (3 AP); TTÜ Humanitaar- ja sotsiaalteaduste instituut
Researcher Id:
ORCID: