See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Sigade heaolu ja tapaeelse töötlemise mõju liha kvaliteedile

Kristi Kerner, , (juh) Aarne Põldvere; Imbi Veermäe; Lembit Lepasalu, Sigade heaolu ja tapaeelse töötlemise mõju liha kvaliteedile, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut.
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2011
Eesti
Sigade heaolu ja tapaeelse töötlemise mõju liha kvaliteedile
Sigade heaolu ja tapaeelse töötlemise mõju liha kvaliteedile
Influence of pigs welfare and pre-slaughter handling to meat quality
Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut
Estonian University of Life Sciences, institute of veterinary and animal science
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB400 Zootehnika, loomakasvatus, aretustegevus