See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Vedelikkromatograafia meetodi valideerimine alkohoolsetes jookides leiduvate suhkrute ja glütserooli näitel

Simo Lõo, magistrikraad, 2014, (juh) Maria Kuhtinskaja; Riin Rebane, Vedelikkromatograafia meetodi valideerimine alkohoolsetes jookides leiduvate suhkrute ja glütserooli näitel, Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut.
Simo Lõo
magistrikraad
Kaitstud
Ei
31.08.2009
2.07.2014
2014
Eesti
Vedelikkromatograafia meetodi valideerimine alkohoolsetes jookides leiduvate suhkrute ja glütserooli näitel
Validation of the HPLC method based on analyzing sugars and glycerol in alcoholic beverages
Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut
Tallunn University of Technology, Faculty of Science, Department of Chemistry
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
4. Loodusteadused ja tehnika4.11. Keemia ja keemiatehnikaP300 Analüütiline keemia