See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Erinevate pihlaka (Sorbus spp.) genotüüpide väärindamine funktsionaalse toidu koostisosadeks kasutades biorafineerimise põhimõtteid ja uuenduslikke tehnoloogiaid

Viive Sarv, doktorant, (juh) Petras Rimantas Venskutonis; Reelika Rätsep; Rajeev Bhat, Erinevate pihlaka (Sorbus spp.) genotüüpide väärindamine funktsionaalse toidu koostisosadeks kasutades biorafineerimise põhimõtteid ja uuenduslikke tehnoloogiaid, Eesti Maaülikool
Viive Sarv
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2019
Eesti
Erinevate pihlaka (Sorbus spp.) genotüüpide väärindamine funktsionaalse toidu koostisosadeks kasutades biorafineerimise põhimõtteid ja uuenduslikke tehnoloogiaid
Erinevate pihlaka (Sorbus spp.) genotüüpide väärindamine funktsionaalse toidu koostisosadeks kasutades biorafineerimise põhimõtteid ja uuenduslikke tehnoloogiaid
Valorisation of different genotypes of rowan (Sorbus spp.) for development of functional food ingredients by using biorefining concept and innovative technologies
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB225 Taimegeneetika