See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Identification of aroma compounds in yeast using GC-MS and GC-Olfactometry

Aleksandra Zhogoleva, , (juh) Toomas Paalme; Jane K. Parker, Identification of aroma compounds in yeast using GC-MS and GC-Olfactometry (Aroomiühendite määramine pärmifraktsioonides kasutades GC-MS ja GC-Olfaktomeetriat), Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Keemia-ja materjalitehnoloogia teaduskonna dekanaat.
Aleksandra Zhogoleva
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2012
Inglise
Identification of aroma compounds in yeast using GC-MS and GC-Olfactometry
Aroomiühendite määramine pärmifraktsioonides kasutades GC-MS ja GC-Olfaktomeetriat
Identification of aroma compounds in yeast using GC-MS and GC-Olfactometry
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia