See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Marmelaaditäidise parameetrid "one-shot" tehnoloogiale

Mirjam Harak, magistrikraad, 2015, (juh) Kristi Kõrge; Katrin Laos, Marmelaaditäidise parameetrid "one-shot" tehnoloogiale, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut.
Mirjam Harak
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2013
2015
Eesti
Marmelaaditäidise parameetrid "one-shot" tehnoloogiale
Jelly parameters for "one-shot" technology
Tallinn University of Technology, Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia