See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
14.05.1985
ene@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.02.2020–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Äriarendusjuht (1,00)
01.01.2015–31.01.2020   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Toiduteaduse osakonna juhataja (1,00)
2008–31.12.2014   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
 
 
Haridustee
2009–2014   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia, doktoriõpe
2007–2009   
Tallinna Tehnikaülikool, Toidutehnika ja tootearendus, MSc (cum laude)
2004–2007   
Tallinna Tehnikaülikool, Toidutehnika ja tootearendus, BSc

Lõppenud projektid

Juhendatud väitekirjad

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
5.2.
2018
1.1.
2016
1.1.
2014
2.3.
2014
1.1.
2013
5.2.
2012
1.1.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
1.3.
2010
5.2.
2010
5.2.
2009
20.11.2020
14.05.1985
ene@tftak.eu

Career

Institutions and positions
01.02.2020–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Chief Innovation Officer (1,00)
01.01.2015–31.01.2020   
Center of Food and Fermentation Technologies, Head of food research (1,00)
2008–31.12.2014   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
 
 
Education
2009–2014   
Tallinn University of Technology, Chemical and Materials Technology, PhD
2007–2009   
Tallinn University of Technology, Food Engineering and Product Development, MSc (cum laude)
2004–2007   
Tallinn University of Technology, Food Engineering and Product Development, BSc

Completed projects

Supervised dissertations

Publications

Category
Year
Publication
 
5.2.
2018
1.1.
2016
1.1.
2014
2.3.
2014
1.1.
2013
5.2.
2012
1.1.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
1.3.
2010
5.2.
2010
5.2.
2009
20.11.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 19 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
MUUEU50767Balance tervislikud karastusjoogid01.02.201630.05.2016Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 800,00 EUR
MUUEU50344FERM-MAHLAD01.04.201630.08.2016Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus28 244,00 EUR
3.2.Kaera valgu fermenteerimine ja ekstrudeerimine lihaanaloogide tootmiseks01.01.201931.08.2020Mari-Liis TammikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus212 590,00 EUR
MUUEU50344Kasemahla arendus01.12.201529.02.2016Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 760,00 EUR
MUUEU50797KUMA Kombucha arendus17.10.201630.01.2017Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 940,00 EUR
MUU616215780017Köögiviljade mikrobioloogiline kontroll, säilitustingimuste optimeerimine ning uute tootegruppide väljatöötamine toormekadude vähendamise eesmärgil01.10.201530.09.2018Ingrid SumeriAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus241 500,00 EUR
MUU616215780034Loomse päritoluga vere ja selle koostiskomponentide maksimaalne ära kasutamine väiketööstustes01.04.201631.03.2019Ene ViiardAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus400 000,00 EUR
MUU616219790092Modifitseeritud atmosfääri ja pakendimaterjalide rakenduslik tehnoloogiauuring madala veeaktiivsusega teraviljatoodete säilivusele ning ülipika säilivusajaga toiduainete kiirendatud säilivuskatse metoodika arendamine01.10.201930.09.2022Kärt LeppikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus524 952,00 EUR
MUUEU50611Muhu Leib 01.08.201630.11.2016Ene ViiardAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 985,00 EUR
ETFETF9417Piimhappebakterite ja pärmide mitmekesisus ja stabiilsus rukkitaigna uuendamisel01.01.201231.12.2015Inga SarandTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond57 600,00 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
MUUEU50629Säilivuse parendus01.09.201630.11.2016Ene ViiardAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 985,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR
ETFETF7112Toiduainete vananemine ja stabiilsus01.01.200731.12.2011Katrin LaosTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond56 083,44 EUR
MUUEU50716Tootearendus Värska mineraalvee baasil01.09.201628.02.2017Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27 444,00 EUR
RESTARESTA16Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm01.07.202030.06.2023Mary-Liis KüttAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus771 372,00 EUR
MUU616215780009Õunamahla ja kääritatud õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine õunapüreeks ja õunapüree baasil valmistatud täiendavateks toodeteks 01.10.201530.09.2018Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus382 000,00 EUR