See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
18.03.1985
+3725291477
mobjartel@gmail.com

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
2009–2016   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, CIO (1,00)
01.06.2007–09.03.2016   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
01.01.2006–31.12.2007   
TOEFEL iBT
2005–2007   
Tallinna Tehnikaülikool, Majandusteaduskond, Majandusteaduskonna dekanaat, insener (0,50)
 
 
Haridustee
2014–...   
PhD, Tallinna Tehnikaülikool, Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia
2010–2013   
MSc, Tallinna Tehnikaülikool, Elektroonika ja bioonika
2005–2009   
BSc, Tallinna Tehnikaülikool, Geenitehnoloogia
2001–2004   
Tallinna Mustamäe Gümnaasium
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2014−2014   
Bakalaureusetöö juhendamine: Kadri Kraft (TTÜ, Toiduaine tehnoloogia) 'LIHA RASVASISALDUSE HINDAMINE BIOIMPEDANTSMEETODIL'
 
 
Loometöö
2013 Poster ettekanne "Interactions between size reduction and thermal processes during treatment of animal by-products" 7th Concertation and Consultation Workshop on Micro-Nano-Bioconvergence Systems MNBS 2013, Iirimaa.

Jooksvad projektid

Lõppenud projektid

6.10.2021
18.03.1985
+3725291477
mobjartel@gmail.com

Career

Institutions and positions
2009–2016   
Center of Food and Fermentation Technologies, CIO (1,00)
01.06.2007–09.03.2016   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
01.01.2006–31.12.2007   
TOEFEL iBT
2005–2007   
Tallinn University of Technology , School of Business and Governance, School of Economics and Business Administration, Deans Office , Other staff (0,50)
 
 
Education
2014–...   
PhD, Tallinn University of technology, Information Technology
2010–2013   
MSc, Tallinna Tehnikaülikool, Elektroonika ja bioonika
2005–2009   
BSc, Tallinna Tehnikaülikool, Geenitehnoloogia
2001–2004   
Tallinna Mustamäe Gümnaasium
 
 
R&D related managerial and administrative work
2014−2014   
Supervision of Kadri Kraft (TTÜ, Department of Food Processing) Bachelor thesis 'EVALUATION OF FAT CONTENT IN MEAT WITH BIOIMPEDANCE'
 
 
Creative work
2013 Poster presentation "Interactions between size reduction and thermal processes during treatment of animal by-products" 7th Concertation and Consultation Workshop on Micro-Nano-Bioconvergence Systems MNBS 2013, Ireland
.

Projects in progress

Completed projects

6.10.2021