See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
11.01.1985
natalja@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.11.2018–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Projektijuht (0,80)
01.09.2014–31.12.2016   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Projektijuht (1,00)
01.07.2008–31.08.2014   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
 
 
Haridustee
2009–2013   
Tallinna Tehnikaülikool, doktoriõpe (keemia ja geenitehnoloogia)
2006–2008   
Tallinna Tehnikaülikool, magistriõpe (rakenduskeemia ja biotehnoloogia)
2003–2006   
Tallinna Tehnikaülikool, bakalaureuseõpe (rakenduskeemia ja biotehnoloogia)
1991–2003   
Tallinna Tõnismäe Reaalkool

Jooksvad projektid

Lõppenud projektid

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
3.5.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
1.1.
2020
1.1.
2020
5.2.
2020
5.2.
2020
1.1.
2019
5.2.
2019
1.1.
2018
5.2.
2018
6.7.
2018
6.7.
2017
1.1.
2015
5.2.
2015
1.1.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
1.1.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2010
1.1.
2009
10.06.2021
11.01.1985
natalja@tftak.eu

Career

Institutions and positions
01.11.2018–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Senior Researcher (0,80)
01.09.2014–31.12.2016   
Center of Food and Fermentation Technologies, Senior Researcher (1,00)
01.07.2008–31.08.2014   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
 
 
Education
2009–2013   
Tallinn University of Technology, doctoral studies (chemistry and gene technology)
2006–2008   
Tallinn University of Technology, master studies (applied chemistry and biotechnology)
2003–2006   
Tallinn University of Technology, bachelor studies (applied chemistry and biotechnology)

Projects in progress

Completed projects

Publications

Category
Year
Publication
 
3.5.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
1.1.
2020
1.1.
2020
5.2.
2020
5.2.
2020
1.1.
2019
5.2.
2019
1.1.
2018
5.2.
2018
6.7.
2018
6.7.
2017
1.1.
2015
5.2.
2015
1.1.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
1.1.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2010
1.1.
2009
10.06.2021

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 10 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
MUU616118790021Eestimaise taimse valgu tootmise ja tarneahela tõhustamine. Esmatootmise ning sekundaartöötlemise tehnoloogiliste protsesside arendamine taimsete valkude rakendamisega seotud väärtusahela tervikvaates 01.03.201928.02.2023Annika SuuAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus798 562,00 EUR
MUUEU50739Jogurti kiudainetega rikastamine, säilivuse hindamine09.09.201631.12.2016Natalja PartAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 985,00 EUR
3.2.Kaera valgu fermenteerimine ja ekstrudeerimine lihaanaloogide tootmiseks01.01.201931.08.2020Mari-Liis TammikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus212 590,00 EUR
NSP2014-2020.4.02.19-0198Kiudainete sobivuse hindamine pikendatud säilivusega funktsionaalsete piimatoodete valmistamiseks01.11.201931.10.2021Natalja PartAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus238 000,00 EUR
ETFETF9192Oomikameetodite arendamine bakterite kvantitatiivsete süsteemibioloogiliste uuringute jaoks01.01.201231.12.2015Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond57 600,00 EUR
MUUEU50252Piimatoodete töötlemine01.04.201630.09.2016Natalja PartAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus28 500,00 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Martin LallAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR
RESTARESTA16Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm01.07.202030.06.2023Tiina KriščiunaiteAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus771 372,00 EUR