See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt Baas 1
Baas 1 "Põllu- ja rohumaakultuuride saagi kvantiteedi ja kvaliteedi optimeerimine agrotehniliste võtete ja erinevate tehnoloogiate integreerimisel (1.01.2005−31.12.2008)", Jüri Kadaja, Eesti Maaviljeluse Instituut, Eesti Taimekasvatuse Instituut.
Baas 1
Põllu- ja rohumaakultuuride saagi kvantiteedi ja kvaliteedi optimeerimine agrotehniliste võtete ja erinevate tehnoloogiate integreerimisel
Optimization of yield quantity and quality of field crops and grasslands by integrating different technologies and agrotechnical measures
Põllu- ja rohumaakultuuride saagi kvantiteedi ja kvaliteedi optimeerimine agrotehniliste võtete ja erinevate tehnoloogiate integreerimisel
1.01.2005
31.12.2008
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
Baasfinantseerimie
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB390 Taimekasvatus, aiandus, taimekaitsevahendid, taimehaigused 4.1. Põllumajandus, metsandus, kalandus ja nendega seonduvad teadused (agronoomia, loomakasvatus, kalakasvatus, metsakasvatus, aiandus jne.)100,0
AsutusRollPeriood
Eesti Maaviljeluse Instituutkoordinaator01.01.2005−31.12.2008
Eesti Taimekasvatuse Instituutkoordinaator01.01.2005−31.12.2008
AsutusRiikTüüp
Haridus- ja Teadusministeerium
PerioodSumma
01.01.2005−31.12.20081 412 216,00 EEK (90 257,05 EUR)
90 257,05 EUR

Uurimistöö eesmärkideks on põllumajanduslike tehnoloogiate täiustamine erinevat agrotehniliste võtete integreerimise baasil lähtudes tulemi kvantiteedi ja kvaliteedi optimaalsest vahekorrast ja mõjust keskkonnale, selleks vajalike mõõtmis- ja hindamismeetodite juurutamine ja/või väljaarendamine ning kraadiõppurite kaasamine uurimistöösse.
Objectives of the project were improvement of agricultural technologies integrating different agrotechnical techniques originating from the optimal relations between quantity and quality of the product and impact on the environment, adaptation and development of necessary measurement and asessment methods for it, and engagement of PhD students into the EMVI's research.
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring50,0
Alusuuring50,0