See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt EU50784
EU50784 "Stevia sobivus erineva kakaosisaldusega šokolaadidesse (1.08.2016−31.12.2016)", Sirli Rosenvald, AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus.
EU50784
Stevia sobivus erineva kakaosisaldusega šokolaadidesse
The suitability of stevia in chocolates with different cocoa concentration
1.08.2016
31.12.2016
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
Innovatsiooniosak
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)100,0
AsutusRiikTüüp
Allew Magusameister OÜEesti Vabariikettevõte
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus
PerioodSumma
01.08.2016−31.12.20164 985,00 EUR
4 985,00 EUR

Projekti raames katsetatakse stevia sobivust erineva kakaosisaldusega šokolaadidesse. Uuritakse täiendavate komponentide lisamise vajadust nii maitse kui struktuuri täiustamiseks ja pannakse paika tehnoloogiline skeem
The aim of the project is to test the suitability of stevia in chocolates with different cocoa concentration. Also the need of addition of different additional components will be examined to improve the flavor and structure of the products. The technological scheme will be developed.
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring100,0