See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Innovatsiooniosakute toetusmeede" projekt EU53252
(EU53252) "Kilgijahul põhineva näkileiva retsepti arendus (1.05.2019−27.09.2019)", Kätrin Karu, AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus.
EU53252
Kilgijahul põhineva näkileiva retsepti arendus
1.05.2019
27.09.2019
Teadus- ja arendusprojekt
Innovatsiooniosakute toetusmeede
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 2.11 Teised tehnika- ja tehnoloogiateadused100,0
PerioodSumma
01.05.2019−27.09.20194 563,60 EUR
4 563,60 EUR