See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Nutika spetsialiseerumise rakendusuuringud (NSP)" projekt 2014-2020.4.02.19-0198
2014-2020.4.02.19-0198 (2014-2020.4.02.19-0198) "Kiudainete sobivuse hindamine pikendatud säilivusega funktsionaalsete piimatoodete valmistamiseks (1.11.2019−31.10.2021)", Natalja Part, AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus.
2014-2020.4.02.19-0198
2014-2020.4.02.19-0198
Kiudainete sobivuse hindamine pikendatud säilivusega funktsionaalsete piimatoodete valmistamiseks
Kiudainete sobivuse hindamine pikendatud säilivusega funktsionaalsete piimatoodete valmistamiseks
1.11.2019
31.10.2021
Teadus- ja arendusprojekt
Nutika spetsialiseerumise rakendusuuringud (NSP)
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 2.11 Teised tehnika- ja tehnoloogiateadused100,0
PerioodSumma
01.11.2019−31.10.2021238 000,00 EUR
238 000,00 EUR