See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt EU50179
EU50179 "Esko Jäätised (1.04.2016−31.07.2016)", Kristi Kõrge, AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus.
EU50179
Esko Jäätised
Esko Ice creams
1.04.2016
31.07.2016
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
Innovatsiooniosak
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)100,0
AsutusRiikTüüp
Esko Talu OÜEesti Vabariikettevõte
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus
PerioodSumma
01.04.2016−31.07.20164 701,00 EUR
4 701,00 EUR

Projekti eesmärk on baasretsepti arendus leidmaks potentsiaalseid sahharoosi asendavaid, magustavaid koostisosi.
The aim of the project is to develop the basic recipe with sucrose substitutes, sweetening ingredients.
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring20,0
Katse- ja arendustöö80,0