See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt 8-2/T11135MSDS
8-2/T11135MSDS "Kohaliku toiduäri konkurentsivõime arendamine piiriülese gurmeetoidu võrgustiku kaudu (1.09.2011−31.08.2013)", Tiiu Ohvril, Eesti Maaülikool, Eesti Maaülikool, majandus- ja sotsiaalinstituut.
EU38777
8-2/T11135MSDS
Kohaliku toiduäri konkurentsivõime arendamine piiriülese gurmeetoidu võrgustiku kaudu
Developing rural food business competitiveness by cross-border artisan food networking
Developing rural food business competitiveness by cross-border artisan food networking
FOODART
1.09.2011
31.08.2013
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
INTERREG, Estonia-Latvia Programme 2007-2013
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
2. Ühiskonnateadused ja kultuur2.12. MajandusteadusS187 Põllumajandusökonoomika5.2 Majandusteadus ja ärindus100,0
AsutusRollPeriood
Eesti Maaülikoolpartner01.09.2011−31.08.2013
Eesti Maaülikool, Majandus- ja sotsiaalinstituutpartner01.09.2011−31.08.2013
AsutusRiikTüüp
Euroopa Regionaalarengu FondEuroopa Liitfond
PerioodSumma
01.09.2011−31.08.201325 700,12 EUR
25 700,12 EUR

.
The overall objective of the project is to increase competitivness of rural food businesses in 5 South-Estonian and 6 Vidzeme and Pierriga counties by cross-border and cross-sectorial cooperation. Specific objectives are: (1) connect food producers and restaurants into mutual co-operation network providing common forum and contact facilities for at least 96 involved organisations; (2) increase know-how on product quality development to at least 48 rural businesses and develop to restaurant and gourmet food market 20 new artisan food products; (3) promote the culinary heritage and local quality food concept.