See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The Fatty acid composition of Estonian and Latvian retail milk; implications for human nutrition compared with a designer milk

Henno, Merike; Ariko, Tiia; Kaart, Tanel; Kuusik, Sirje; Ling, Katri; Kass, Marko; Jaakson, Hanno; Leming, Ragnar; Givens, D.Ian; Sterna, Vita; Ots, Meelis (2018). The Fatty acid composition of Estonian and Latvian retail milk; implications for human nutrition compared with a designer milk. Journal of Dairy Research, 85 (2), 247−250. DOI: 10.1017/S0022029918000183.
artikkel ajakirjas
Henno, Merike; Ariko, Tiia; Kaart, Tanel; Kuusik, Sirje; Ling, Katri; Kass, Marko; Jaakson, Hanno; Leming, Ragnar; Givens, D.Ian; Sterna, Vita; Ots, Meelis
  • Inglise
Journal of Dairy Research
85
2
2018
247250
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
roheline
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1017/S0022029918000183

Lisainfo

http://centaur.reading.ac.uk/76979/1/The%20fatty%20acid%20composition%20of%20retail%20milk.pdf