See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

GM foods and the misperception of risk perception

Gaskell, G.; Allum, N.; Wagner, W.; Kronberger, N.; Torgersen, H.; Hampel, J.; Bardes, J.; (2004). GM foods and the misperception of risk perception. Risk Analysis, 24, 185-194. DOI: 10.1111/j.0272-4332.2004.00421.x.
artikkel ajakirjas
Gaskell, G.; Allum, N.; Wagner, W.; Kronberger, N.; Torgersen, H.; Hampel, J.; Bardes, J.;
  • English
Risk Analysis
0272-4332
24
1
2004
185-194
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
green
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1111/j.0272-4332.2004.00421.x

Seotud asutused

Lisainfo

ISI Document Delivery No.: 779PH
https://epub.oeaw.ac.at/0xc1aa5576_0x0010f165.pdf