See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The composition of faecal microbiota is related to the amount and variety of dietary fibres

Adamberg, K.; Jaagura, M.; Aaspõllu, A.; Nurk, E.; Adamberg, S. (2020). The composition of faecal microbiota is related to the amount and variety of dietary fibres. International Journal of Food Sciences and Nutrition. DOI: 10.1080/09637486.2020.1727864.
artikkel ajakirjas
Adamberg, K.; Jaagura, M.; Aaspõllu, A.; Nurk, E.; Adamberg, S.
  • Inglise
International Journal of Food Sciences and Nutrition
0963-7486
2020
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1080/09637486.2020.1727864

Seotud asutused

University of Oslo, Faculty of Medicine, Institute of Basic Medical Sciences, Department of Nutrition