See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Evolution of Bacterial Consortia in Spontaneously Started Rye Sourdoughs during Two Months of Daily Propagation

Bessmeltseva, M.; Viiard, E.; Simm, J.; Paalme, T.; Sarand, I. (2014). Evolution of Bacterial Consortia in Spontaneously Started Rye Sourdoughs during Two Months of Daily Propagation. PLoS ONE, 9 (4), e95449. DOI: 10.1371/journal.pone.0095449.
artikkel ajakirjas
Bessmeltseva, M.; Viiard, E.; Simm, J.; Paalme, T.; Sarand, I.
  • Inglise
PLoS ONE
1932-6203
9
4
2014
e95449
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
Autorile viitamine (CC BY)
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1371/journal.pone.0095449

Seotud asutused

Integreeritud süsteemide bioloogia keskus