The viscosity of supersaturated aqueous glucose, fructose and glucose-fructose solutions
Laos, K.; Harak, M. (2014). The viscosity of supersaturated aqueous glucose, fructose and glucose-fructose solutions. Journal of Food Physics, 27, 27−30.
artikkel ajakirjas
Laos, K.; Harak, M.
- Inglise
Journal of Food Physics
1416-3365
27
2014
27–30
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele
Teadmata
Viited terviktekstile
Seotud asutused
Lisainfo
Research Article
supersaturation, glucose, fructose, viscosity
- EU29994 (EU29994) "Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies (1.01.2009−30.06.2015)", Raivo Vilu, Toomas Paalme, Urmas Sannik, AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus.
- IUT19-27 "Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias (1.01.2014−31.12.2019)", Toomas Paalme, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut.