See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Determination of beef tallow in lard through a multidimensional off-line Non Aqueous Reversed Phase/Argentation LC method coupled to Mass Spectrometry

Dugo, Paola; Kumm, Tiina; Fazio, Alessia; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi (2006). Determination of beef tallow in lard through a multidimensional off-line Non Aqueous Reversed Phase/Argentation LC method coupled to Mass Spectrometry. Journal of Separation Science, 29, 567−575.
artikkel ajakirjas
Dugo, Paola; Kumm, Tiina; Fazio, Alessia; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
  • Inglise
Journal of Separation Science
ISSN 1615-9306
29
2006
567575
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Teadmata
WOS

Viited terviktekstile

Seotud asutused