See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Review of studies concerning milk rennet coagualtion properties in Estonia during last decade

Jõudu, Ivi; Henno, Merike; Ots, Meelis; Harzia, Hedi; Värv, Sirje; Vallas, Mirjam (2012). Review of studies concerning milk rennet coagualtion properties in Estonia during last decade. 7th Baltic Conference on Food Science and Technology, Foodbalt-2012, "innovative and Healthy Food for Consumers", Kaunas, May17-18, 2012. Kaunas Technology University, 77−77.
publitseeritud konverentsiettekanne
Jõudu, Ivi; Henno, Merike; Ots, Meelis; Harzia, Hedi; Värv, Sirje; Vallas, Mirjam
  • Inglise
7th Baltic Conference on Food Science and Technology, Foodbalt-2012, "innovative and Healthy Food for Consumers", Kaunas, May17-18, 2012
Kaunas Technology University
9786090204153
2012
7777
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo