See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Evaluation of the microbial community in industrial rye sourdough upon continuous back-slopping propagation revealed Lactobacillus helveticus as the dominant species

Viiard, E.; Mihhalevski, A.; Rühka, T.; Paalme, T.; Sarand, I. (2013). Evaluation of the microbial community in industrial rye sourdough upon continuous back-slopping propagation revealed Lactobacillus helveticus as the dominant species. Journal of Applied Microbiology, 114 (2), 404−412. DOI: 10.1111/jam.12045.
artikkel ajakirjas
Viiard, E.; Mihhalevski, A.; Rühka, T.; Paalme, T.; Sarand, I.
  • Inglise
Journal of Applied Microbiology
1364-5072
114
2
2013
404412
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1111/jam.12045

Seotud asutused

Leibur Ltd, Tallinn, Estonia