See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Laktoosi biosensor: temperatuuri mõju katalüüsivatele ensüümidele ja biosensori tundlikkusele

Peedel, D.; Rinken, T. (2011). Laktoosi biosensor: temperatuuri mõju katalüüsivatele ensüümidele ja biosensori tundlikkusele. XXXII Eesti Keemiapäevad, Tartu 14-15.04.2011. Tartu Ülikooli Kirjastus.
publitseeritud konverentsiettekanne
Peedel, D.; Rinken, T.
  • Eesti
XXXII Eesti Keemiapäevad, Tartu 14-15.04.2011
Tartu Ülikooli Kirjastus
2011
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1
Teadmata

Viited terviktekstile