See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Efektiivsete temperatuuride mõju rohusööda toiteväärtusele

Tamm, U., Tamm, S. (2007). Efektiivsete temperatuuride mõju rohusööda toiteväärtusele. Kadaja, J., Lõiveke, H., Lättemäe, P., Tamm, K. (Toim.). Agronoomia 2007 (91−94). . Saku 2007: Eesti Maaviljeluse Instituut, Eesti Maaülikool, Jõgeva Sordiaretuse Instituut.
artikkel / peatükk kogumikus
Tamm, U., Tamm, S.
  • Eesti
The influence of effective temperatures on the nutritive value of fodder
Agronoomia 2007
Kadaja, J., Lõiveke, H., Lättemäe, P., Tamm, K.
Saku 2007
Eesti Maaviljeluse Instituut, Eesti Maaülikool, Jõgeva Sordiaretuse Instituut
1736-6275
2007
9194
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes
Teadmata

Viited terviktekstile