Funktsionaalne toidulisand paneb head bakterid vohama
Visnapuu, Triinu; Alamäe, Tiina (2015). Funktsionaalne toidulisand paneb head bakterid vohama.
muud elektroonilised publikatsioonid
Visnapuu, Triinu; Alamäe, Tiina
- Eesti
2015
Ilmunud
6.3. Populaarteaduslikud artiklid;
Teadmata
Viited terviktekstile
Seotud asutused
Lisainfo
- ETF9072 "Pseudomonas syringae levaansukraasi struktuur ja funktsioon: alusuuringud ja biotehnoloogilised aspektid (1.01.2012−31.12.2015)", Tiina Alamäe, Tartu Ülikool, Loodus- ja tehnoloogiateaduskond, Tartu Ülikooli Molekulaar- ja Rakubioloogia Instituut.
- SLOMR12215T (3.2.0701.12-0041) "Uudsete levaansukraaskatalüsaatorite disain ja kasutamine funktsionaalsete toidulisandite tootmiseks (1.10.2012−31.08.2015)", Tiina Alamäe, Tartu Ülikool.