See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Diversity and Stability of Lactic Acid Bacteria in Rye Sourdoughs of Four Bakeries with Different Propagation Parameters

Viiard, E.; Bessmeltseva, M.; Simm, J.; Talve, T.; Aaspõllu, A; Paalme, T.; Sarand, I. (2016). Diversity and Stability of Lactic Acid Bacteria in Rye Sourdoughs of Four Bakeries with Different Propagation Parameters. PLoS ONE, 11 (2), e0148325. DOI: 10.1371/journal.pone.0148325.
artikkel ajakirjas
Viiard, E.; Bessmeltseva, M.; Simm, J.; Talve, T.; Aaspõllu, A; Paalme, T.; Sarand, I.
  • Inglise
PLoS ONE
1932-6203
11
2
2016
e0148325
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
Autorile viitamine (CC BY)
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1371/journal.pone.0148325

Seotud asutused

Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Integreeritud süsteemide bioloogia keskus