See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The dependence of sucrose, glucose syrup, furcellaran and citric acid concentrations on the properties and self-life stability of jelly

Salumets, A.; Laos, K.; Lüüs, H. (2007). The dependence of sucrose, glucose syrup, furcellaran and citric acid concentrations on the properties and self-life stability of jelly. In: Food and Nutrition (61−70). . Tallinn: Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus.
artikkel / peatükk kogumikus
Salumets, A.; Laos, K.; Lüüs, H.
  • Inglise
Food and Nutrition
Tallinn
Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus
1406-2712
978-9985-59-762-0
XVI
2007
6170
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes
Teadmata

Viited terviktekstile